Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli mindre "besatt" av sex? Og hvordan kan jeg skaffe meg en dildo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem...tror jeg... Jeg er kåt nesten hele tiden, og når jeg er med kjæresten min, har vi sex hver gang, kanskje flere ganger pr. dag, men når jeg er hjemme, klarer jeg ikke å kontrollere kåtheten, så jeg ser på porno og fingrer meg selv...men det funker liksom ikke, jeg savner på en måte å ha noe stort inni skjeden min...om det er forståelig...jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe en dildo eller vibrator eller noe, men har liksom ikke noe sted i nærheten av der jeg bor til å kjøpe en...jeg har litt dårlig råd også, men det er en annen sak, jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre for å kunne føle meg mindre obsessed med sex...noen tips?

SVAR

Besvart 24.08.2017 17:14:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Lei av onaneringen?

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

 

Les mer
account_circle