Hopp til hovedinnholdet

Jeg er litt rød på penishodet, og det klør litt. Ligger ett lite hvitt lag på penishodet, vasker de vekk, men kommer tilbake etter noen dager.. Va kan dette være? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 17år, jeg å kjæresten min hadde sex for ca 3mnd siden uten problemer, men så fikk hun veldig vondt siste gangen, å hadde problemer med det.. i hadde sex igjen får noen dager siden med kondom, men den ene sprakk.. så byttet den Jeg merket noen dager etter at jeg begynte å vær rød å irritert på penishodet, de svir ikke ellernoe som helst, klør kanskje litt iblandt, men ikke verre. Ligger ett lite hvitt lag på penishodet, vasker de vekk, men kommer tilbake etter noen dager.. Va kan dette være? Å kan hun har vært utro? Siden dette aldri har skjedd før?

SVAR

Besvart 27.08.2017 12:22:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle