Hopp til hovedinnholdet

 Jeg bare lurer på om jeg fortsatt er jomfru, eller om det telles som sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen uker sida overnatta jeg hos kjæresten min på 14. Han er et år eldre enn meg, og vi har vært sammen lenge (siden Mai). Da jeg sov hos han sov vi begge i undertøy, og det starta med at han kløp meg litt i rumpa, og i puppene. Han dytta også kuken sin inntil rumpa mi når vi lå inntil hverandre. Begge ble ganske kåte av det, og det endte med at jeg lå oppå han, og bevegelser ble gjort, ingen sex så langt, men bevegelsene føltes deilige. Litt senere begynte han å fingre meg, det var jævlig deilig, og til slutt tok han kuken sin inn i fitta mi, også rett ut igjen. Han "dyppa" den bare da hvis man kan si det sånn. Før på nett har jeg lest at hvis man har hatt en penis inni seg har man automatisk hatt sex. Jeg bare lurer på om jeg fortsatt er jomfru, eller om det telles som sex? Vi har snakka om det i ettertid, og ingen av oss vet. Ingen "kom", og som sagt tok han den rett ut pga vi ikke hadde noe beskyttelse. Er ikke noe problem for noen av oss, men jeg bare lurer. -Jente 13

SVAR

Besvart 28.08.2017 11:15:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle