Hopp til hovedinnholdet

Har jeg hatt sex med venninna mi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var hos en venninne og vi var alene hjemme. Så satt vi i en sofa og bare koste oss me mye go mat og så på film. Så ble jeg trøtt så jeg la meg inntil skulderen hennes. Da begynte hun å stryke meg på låret. Jeg begynte å ta på magen hennes og jeg dro opp t-skjorten hennes og hun tok av min. Så gikk vi inn på rommet hennes fordi hun har så deilig seng. Så kledde vi av hverandre så vi bare hadde på oss bh og truse. Så tok hun av meg bhen og jeg tok av hennes og til slutt lå vi nakne. Hun begynte å fingre meg og skikke meg og vi koste oss skikkelig lenge og hun fikk orgasme og jeg fikk orgasme. Og sånn holdt vi på veldig veldig lenge. Har vi da hatt sex?

SVAR

Besvart 25.08.2017 16:55:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle