Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter mentalt med at hun løy om å ha hatt sex med andre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt det vanskelig å derfor ikke vært i et "ordentlig" forhold før i mai i år. Jeg er jomfru, hun sa uten at jeg spurte første dagen til meg at hun ikke hadde vært med andre, og antydet det flere ganger utover forholdet. I begynnelsen av august finner jeg ut det er feil. Konfrontert med det løy hun og sa det bare var en gang, at hun ikke har gjort "andre" ting osv. Etter flere dager med ork og ca 50 løgner finner jeg ut hun har hatt 3 korte forhold, fra ca 3 år siden der hun har gjort "alt" etter ca 1 eller 2 måneder med å holde på, inkludert anal, latt de komme på ansiktet hennes og hatt sex i parker, skolerom og toalettet på treningssenter. Hun sier de forrige fyrene presset henne, men hun ble med på det. Jeg sliter mentalt med dette, jeg våkner hver dag og klarer ikke få bildene ut av hodet. Hvordan hun kunne få meg til å tro hun var annerledes, og at hun har nedverdiget det fine vi skulle ha til noe man gjør på et offentlig toalett. Vær så snill hjelp, hun er 18

SVAR

Besvart 27.08.2017 19:30:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle