Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke kjæresten min til å komme når jeg suger han, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har sugd kjæresten min ganske mange ganger, men bare som en del av foreplay. Det har også hendt noen ganger at jeg har gjort det, men gått over til runking etterpå fordi han har vanskeligheter med å komme. Han har aldri kommet når jeg har sugd og han sier at han tror han kanskje ikke klarer det. Jeg vet ikke om det er noe jeg gjør feil eller om det bare er sånn han er. Han er jo omskjært, så jeg har på en måte bare tenkt at han er mindre følsom og trenger derfor noe lit hardere enn suging, men jeg vet jo at det ikke er grunnen. Han synes det er kjempe deilig, men når han ikke klarer å komme føler jeg meg litt skamfull. Jeg er redd for at han kommer til å sammenligne meg med andre jenter (senere i livet) og da innse at jeg var dårlig. Hvordan kan jeg gjøre en bedre jobb med å suge?

SVAR

Besvart 27.08.2017 19:53:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle