Hopp til hovedinnholdet

Er det ubehagelig å få orgasmer de første gangene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Skrev denne meldingen og fikk svar igår, men har noen fler spørsmål som jeg ikke fikk med. Gamle meldingen: Hei! Idag var jeg på do og bare tisset, og tørket meg godt når jeg var ferdig. Etter det startet jeg og se litt på porno mens jeg runket. Etterhvert kjente jeg en utrolig deilig følelse, som strømmet oppover hele kroppen. Jeg fortsatte, og plutselig kjente jeg følelsen enda sterkere, og noe komm ut. En gjennomsiktig væske startet og renne ut av penisen min, og det var en del. Trodde sæd var hvitt og slimete men det så ut som det bare var gjennomsiktig. Så jeg lurer på om det kan ha vært sæd, eller var det bare rester av urinen min etter dobesøket. Mvh Anonym Ny: Penisen min startet og skjelve litt uten at jeg kunne styre det, og det strømmet ut en gjennomsiktig væske. Syntes det var vanskelig og fortsette, syntes det var utrolig deilig følelse, men syntes på en måte det var litt ubehagelig og fortsette, så jeg tok pauser og pauser. Kan det være litt ubehagelig i starten?

SVAR

Besvart 27.08.2017 20:33:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle