Hopp til hovedinnholdet

Jeg får intens svie i skjeden både under og etter sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem hvor jeg får intens svie i skjeden både under og etter sex. Har prøvd å hatt sex med kjæresten ved flere anledninger, men det gjør for vondt til å gjennomføres. Kjennes ut som sandpapir når han trenger seg inn. Vi har prøvd en gang med vannbasert glidemiddel, og da klarte vi å gjennomføre samleie, men underveis kjente jeg en sterk, varm følelse inne i skjeden. Da jeg etterpå skulle på do, svidde det noe helt forferdelig. Det har vært slik i omtrent en måned, og andre ting jeg har kjent litt på har vært fiskeaktig lukt fra skjeden, perioder med litt mye utflod, perioder med kløe i skjeden. Har vært på gynekologisk undersøkelse hos lege og sjekket meg for kjønnssykdommer og forandringer i celle-noe (husker ikke akkurat hva det het). Legen sa de ikke fant noe unaturlig, men bestilte time til gynekolog etter mitt ønske, men det er flere måneder til de har ledig! Blir veldig oppgitt over å ikke kunne ha samleie med kjæresten min fordi det gjør så vondt. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.08.2017 19:53:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle