Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke tiltrukket av kjæresten min, og det har jeg kanskje aldri vært.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ikke tiltrukket av kjæresten min, og det har jeg kanskje aldri vært heller... Vi har vært sammen siden vintern og har hatt en veldig fin tid sammen. Jeg er veldig glad i henne for hun er en helt fantastisk jente. Ansiktet hennes er utrolig vakkert og jeg digger personligheten hennes. Problement mitt er at jeg ikke synes kroppen hennes er attraktiv i det hele tatt. Det er noe som plager meg veldig. Hun er veldig kraftig, og har ikke noe særlig kvinnelig former. Jeg har ikke hjertet til å fortelle henne det, fordi jeg vet at hun kommer til å bli helt knust. Hun sier at hun skal trene hele tiden, men det skjer aldri... Jeg trener veldig mye selv, men hun vil ikke være med. Når vi har sex forestiller jeg meg ofte at hun ser annerledes ut, lukker øynene mine eller fokuserer på det vakre annsiktet hennes for at jeg skal klare å komme. Jeg synes dette er vanskelig, og vurderer å gjøre det slutt etter hvert, men både jeg og hun kommer til å bli veldig lei oss. What to do?

SVAR

Besvart 28.08.2017 17:31:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle