Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke sex med kjæresten min og har dårlig selvtillit, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min krangler veldig ofte fordi han vil ha sex hele tiden, 24/7 mens jeg vil ikke ha det. Hver dag er jeg sur og irritert på han og mange ganger finner jeg på unnskyldninger for å ikke ha sex med ham. Jeg hater å legge meg ned sammen med han for jeg VET at det bare fører til sex og jeg hater når han tar på meg. Jeg liker ikke at han tar på puppene mine engang, eller magen. Vi har vært sammen i litt over 1 og 1/2 år. I starten var det mye sex og kosing men det gikk fort over. Jeg har veldig lav selvtillit og er ikke komfortabel med å vise meg naken til andre. Men jeg trenger råd til hvordan jeg kan bli mer seksuelt aktiv og like både det og min egen kropp. Hilsen jente, 18 år.

SVAR

Besvart 28.08.2017 19:36:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle