Hopp til hovedinnholdet

Har hatt samleie uten prevensjon, gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har hatt sex med 4 forskjellige gutter som ikke har kjønnssykdommer (sier de) på en tidsperiode på over ett år ca. Før jeg begynte å ha sex med disse hadde jeg uregelmessig mensen. Jeg tror det ha gått ca 1-1/2 år uten at jeg har hatt mensen, er ikke så bekymret egentlig da jeg har lest at det er normalt at den kommer og går på et tidspunkt. på ett år ca har jeg hatt sex 4 ganger med og uten kondom, vi har som regel hoppet av i svingen og jeg har vært grundig med å rengjøre meg etter hver akt. Og spesielt etter å blitt penetrert. Har heller ikke gått på noen PP piller da jeg ikke ser behov for å gjøre det. Siden jeg ikke har hatt mensen på veldig lenge. spørsmålet mitt er om jeg bør være bekymret? over å ikke ha mensen, men samtidig har sex uten å bruke p-piller. Lurer også på om man blir gravid ved penetrere via g-punktet? er så trang at penisen ikke kommer gjennom. passer ikke å bli gravid nå, men føler ett behov for å ha sex en gang i blant. håper på svar. takk.

SVAR

Besvart 30.08.2017 13:41:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle