Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet sex i helga, men skal få kobberspiral imorgen. Kan jeg likevel bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente grunnet sykdom så sitter jeg i rullestol. Kan ikke gå uten støtte så for gutta er jeg som et null, selv på nettet. Unntatt på handicap date. Der møtte jeg en gutt som forstod meg, han blir hele tiden avvist siden han er autist 15år. Han ble veldig glad da jeg tok initiativ om vi skulle møtes. Samme kveld kjøpte foreldrene hans en flybillett så han kunne besøke meg i helga. 2 timer etter jeg hentet han lå vi nydusjet og naken i senga vi gikk hele veien og hadde sex. Vi hadde mye sex og orgasmer i helga. Når jeg skulle ha sex ville jeg ha det uten kondom så det ble deiligst mulig. Da det var klart han skulle komme ringte jeg legen. Jeg fikk resept på p-piller men det ville ta en uke før de virket. Skulle det likevel gå galt skulle hun sette inn kobberspiral, noe som skjer i morgen. Kan jeg likevel bli gravid? Vi hadde en veldig fin helg for oss begge, gleder meg til han kommer om en mnd. Men siden foreldrene hans er med på det. Er det vel ingen fare at de anmelder meg?

SVAR

Besvart 31.08.2017 20:38:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle