Hopp til hovedinnholdet

Syns det er veldig vanskelig å la være å flørte med andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år å jeg er utrolig heldig fordi jeg har en kjæresten som, etter hva jeg vet, elsker meg å jeg elsker henne.
men jeg har et stort problem med å hvere i et fast forhold, vi har kjent hverandre i ca 2-3 år og har flørtet helt siden vi møttes, forholde vårt har hvert seriøst i ca 3-4 månder men vi holdt jo på lenge før det,..
men problemet mitt er at etter ca 2 månder slo jeg opp med henne å da var det slutt i bare 2 ukers tid, men savnet henne så utrolig mye,. i løpet av de to ukene hendte det ikke noe spesielt.
Nå har vi vært sammen 2 månder igjen etter at vi hadde den pausen, og jeg har igjen startet å flørte med jenter jeg møter, akuratt som jeg å hun holdt på med i starten.
jeg føler meg som en drittsekk, men jeg klarer ikke ungå flørte med jenter. Jeg har aldri hatt sex med noen andre eller vært utro på den måten. men jeg lurer på om dere har noen råd til meg, eller om dere vet hvorfor jeg begynner å flørte med andre når jeg egentlig elsker kjæresten min over alt på jord! men det som er er at jeg starter ikke å flørte, men vis en jente starter å flørte med meg så ender det ofte opp med at jeg flørter tilbake, så tørr jeg ikke si at jeg har kjæreste for jeg er redd jenta mi vil gjøre det slutt. så de to-tre gangene det har skjedd så må jeg bare skuffe de skikkelig eller noe sånn at de ikke skal like meg mere :( å jeg kan ikke fortsette sånn, jeg kan jo ende opp med svekke selvtiliten til noen skikkelig,. å det vet jeg selv at er det verste som er,..

¨på forhånd takk for at jeg har fått sagt dette til noen, jeg har vanskelig for å prate om problemene mine så det var egentlig en fryd å få sagt det til noen,..

SVAR

Besvart 08.01.2009 12:25:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Novelle: "Utroskap i heimen"

Det begynner som regel med unnskyldninger fra ektemannen om mange tilfeldige møter med en bestemt kvinne eller i noen tilfeller en mann. Dette er i lengden meget forstyrrende for konen i bildet som ikke aner hvor eller hva ektemannen gjør på hele dagene.

Novellen er skrevet av Andrew

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle