Hopp til hovedinnholdet

Gutt 20 år. For en uke siden hadde jeg røde prikker på penishodet, som ble til kviselignende nupper. Hadde ubeskyttet sex med 2 ulike jenter 2-3 dager før jeg fikk utslettet. Tok klamydiatest som var negativ. Har nå fått vondt når jeg tisser og har ubehag i urinrøret. Bør jeg sjekke med på nytt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, For en uke siden fikk jeg noen røde prikker på penishodet mitt. Bittesmå prikker. Jeg tenkte ikke noe over det, før jeg våknet dagen etter. Da hadde de blitt nesten bittesmå kviselignende nupper. Kanskje dette er fordi jeg onanerte kvelden før og irriterte de røde prikkene. Det så liksom ut som at huden på prikkene hadde blitt slitt av. Det ble ikke sår, og det gjorde ikke vondt. Men jeg merket at det var betent, jeg merket at ting ikke helt stemte. Jag hadde ubeskyttet sex med to forskjellige personer 2 og 3 dager før jeg fikk dette utslettet. Jeg tenkte derfor det kunne være en kjønnssykdom. Jeg dro til legen og tok en klamydia test. Jeg har også brukt Cannesten-krem, siden jeg oppdaget dette, det har hjulpet veldig og utslettet er nesten borte. Men jeg lurer på om jeg burde dra til legen igjen nå ettersom at det gjør vondt når jeg tisser, og merker ubehag i utinrøret. Kanskje klamydiatesten ikke slo ut på noe siden jeg tok den såpass tidlig? Også veldig redd det er herpes...

SVAR

Besvart 03.09.2017 07:59:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle