Hopp til hovedinnholdet

Har tidligere brukt antidepressiva, kan de ha skadet ereksjonene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 22 år som har har et spørsmål ang. ereksjonsproblemer. For fire år tilbake hadde jeg litt problemer med noe som legen sa at var depresjon. Uten hjelp av psykolog, ble jeg satt på bl.a. Cipralex, Zoloft og Seroxat i denne rekkefølgen. Disse sluttet jeg fullstendig med for to år siden Ser i senere tid at dette kanskje ikke var helt rett, men uansett; har siden da hatt problemer med å få/holde på en ereksjon, og har også problemer med å få orgasme (kan onanere/ha sex lenge, før jeg kommer). Dette er et stort problem for meg, selv om jeg ikke har noen fast sexpartner. Er samtidig usikker på hvilket kjønn jeg liker, da jeg lett får følelser til jenter, men tiltrekkes mer seksuelt til gutter (er nå ganske sikker på jeg er bifil). Har prøvd begge deler, og har også følt meg komfortabel før og under sexen. Har prøvd langt forspill, men ingenting hjelper. Mitt spørsmål er om dette kan være en bivirkning til medisinene, som kan være permanent? Hva kan jeg evt. gjøre?

SVAR

Besvart 30.08.2017 20:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle