Hopp til hovedinnholdet

Hvordan føles det for henne å ha penisen min inni vaginaen hennes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg har hatt sex med kjæresten min et par ganger nå. Hvordan føles det for henne å ha penisen min inni vaginaen hennes? Er det deilig for henne? Hun stønner når vi har sex... er dette et tegn på at hun har det deilig? Eller er det vondt? Sist vi hadde sex kom jeg over Titsa hennes, og jeg ble bare mer kåt, er dette normalt? Når jeg fingrer henne beveger hun underlivet som om vi skulle hatt sex... er det vondt for henne? Er så redd for at hun skal ha vondt, men ikke tør å si ifra. Hilsen gutt 14 år

SVAR

Besvart 01.09.2017 06:57:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle