Hopp til hovedinnholdet

Hva er egentlig normalt å gjer under et samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17år, som hadde sex for første gang for noen dager siden, med en jeg "holder på med". Vi har funnet på ting flere ganger, og vi følte at det var den rette tiden til å gjøre det på. Vi begynte med å kose og kline, og så plutselig så lå vi der nakne og hadde sex. Det var en fin opplevelse, og vi kommer nok til å gjøre det snart igjen. Men jeg lurer på hva som egentlig er normalt å gjer under et samleie? Jeg vet at det begynner med et forspill, men er det vanlig å runke han liksom? Er det vanlig at begge kommer? Når kan du vite at du kommer? Jeg vet at der varierer hva folk gjør, og at ingenting er normalt å sånn, men håper du kan fortelle meg hvordan det er "vanlig" å gå fram under samleie?

SVAR

Besvart 01.09.2017 19:32:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle