Hopp til hovedinnholdet

Han presset penisen inni meg. Det var veldig vondt og jeg følte ingenting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde aldri hatt sex før og følte meg veldig uerfaren. Derfor lastet jeg ned tinder "på gøy" & traff en kjekk gutt som jeg trivdes veldig godt sammen med, men hver gang vi skulle treffes var det enten hjemme hos han eller hjemme hos meg. Foruten den gangen vi var på tur i skogen, spiste ute og var ute på byen. Rundt den 4. daten så havnet jeg i sengs og fortalte han da at jeg ikke hadde gjort det før. Virket som han synes det var greit. Vi prøvde så flere ganger på datene i etterkant å ha sex uten å lykkes. Inntil forrige torsdag hvor han presset seg inni meg. Han fingret meg ikke noe særlig før og jeg følte meg egt. ikke klar. Det var veldig vondt og jeg følte ingenting. Han jokket meg veldig fort. Virket som han nøt det. Er dette greit? Tok angrepille dagen etterpå selvom han ikke kom inni meg. Har heller aldri kommet når han har fingret meg eller lignende. Da spør han alltid "kommer du snart?". Nå føler jeg meg ubrukelig, dum og gruer meg til neste gang vi treffes:(

SVAR

Besvart 05.09.2017 18:43:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle