Hopp til hovedinnholdet

Vondt å dra ned forhuden når penisen er i stå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Man må jo dra bort forhuden for å ha sex(?) jeg klarer å dra den helt bort når den ikke er stå, men det er vondt når den er stå. I tillegg så tror jeg at jeg har en del forhud fordi det legger seg et tjukt lag rett under penishodet, er dette normalt?. Det ser ut som om det ikke får blod siden det blir helt rødt. Penishodet mitt blir også tørt når jeg drar bort forhuden. (Jeg er sannsynligvis ferdig utvokst og). Skal sannsynligvis ha sex med dama snart, men er litt stressa. Har du løsningen på problemene mine?

SVAR

Besvart 06.09.2017 18:03:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
account_circle