Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli straffet for å ha sex med kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg møtte ei 16 år gammel jente tidlig iår, vi ble sammen etter noen måneder. Men når mora til jenta fant ut at vi var ilag ville hun ikke at vi skulle være sammen. Siden jeg er eldre å at vi måtte vente til hun ble myndig, siden hun er mindreårig.. Men når det er sagt kjenner ikke moren hennes meg. Jeg har aldri vært så forlska før, hu betyr sykt mye for mæ. Hva kan jeg gjøre?? Kan jeg bli straffa om vi har sex? Å kan jeg bli straffa for å kyss hu å gjør andre kjæresteting sammen?

SVAR

Besvart 12.09.2017 23:34:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle