Hopp til hovedinnholdet

Vi ble begge nylig 15 så jeg lurer på er det innafor å ha sex da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har når vært sammen med kjæresten min i et halvt år. Vi står hverandre veldig nær og er godt kjent med hverandre sin familie. Vi har enda ikke hatt sex, men vi begge er klare og har lyst. Vi ble begge nylig 15 så jeg lurer på er det innafor å ha sex da? Har et veldig åpnet forhold til moren min og vi har snakket mye om sex å sånn. Det virker ikke som hun har noe imot det. Så hvis jeg og kjæresten min har sex er det greit? Kan vi bli anmeldt når begge er 15? Det er samtidlig noe annet jeg tenker litt på, det er at han hadde sex med den forrige kjæreste hans for over et år siden og da mistet han jomfrudommen sin til henne og det plager meg litt for jeg er fortsatt jomfru og skulle ønske han kunne mistet sin til meg. Men vil fortsatt ha sex med han hvis du forstår Takk for svar!

SVAR

Besvart 09.09.2017 09:59:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle