Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg har fått klamydia. Jeg sugde han. Har også hatt analsex med han. Kan jeg ha klamydia i halsen og endetarmen også og går det bort når jeg bruker antibiotika? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I dag ringte helsestajonen meg og sa at jeg hadde fått klamydia. Det jeg lurer på da er om jeg kanskje har klamydia i halsen også i og med at jeg har sugd den samme fyren jeg har fått det av? Jeg har også hatt analsex med han, kan jeg ha klamydia der? Uansett, går det bort når jeg tar antibiotika så jeg ikke trenger å sjekke det også? Eller må jeg sjekke det? Isåfall hvordan sjekker man seg der?

SVAR

Besvart 09.09.2017 10:59:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle