Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nervøs. Burde jeg ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenker mye på det med å miste jomfrudommen.. Jeg er den eneste i "vennegjengen" som ikke har hatt sex. Jeg og vennene mine satt å snakket nettop om dette for noen dager siden på biblioteket på skolen. De snakket om hvordan det var og å ha Sex. Jeg var redd for at de skulle spørre meg om jeg hadde hatt det. Og det gjorde de.. Jeg sa nei, men fortalte at jeg ville ha det så fort som mulig for å ikke være den eneste som ikke hadde hatt det. Når jeg kom hjem fra skolen den samme dagen hadde jeg fått en melding fra en gutt fra klassen. En gutt jeg har likt kjempe lenge, alle jentene liker han nesten. Han hadde tydlighvis hørt samtalen vi hadde på skolen. For han sa han kunne hjelpe meg med å miste jomfrudommen, han sa foreldrene hans var borte på Lørdag, og at vi kunne gjøre det hjemme hos han. Jeg er nervøs. Burde jeg gjøre dette? Håper på svar.

SVAR

Besvart 09.09.2017 10:25:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle