Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips til hvordan å forbedre det seksuelle selvbildet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har to spørsmål angående sex. 1. Jeg er veldig trygg på egen kropp og vet hva som skal til for at jeg skal ha det godt. Likevel stresser jeg så forferdelig når jeg skal ha sex: Jeg tenker utelukkende på hvordan jeg ser og høres ut, hva gutten synes om meg og om jeg er en god sexpartner. Jeg klarer rett og slett ikke å slappe av og nyte. Jeg forstår at mye av den seksuelle selvtilliten kommer med alder og erfaring, men det er så kjedelig at sex skal oppleves som skummelt og stressende. Har dere noen tips til hvordan å forbedre dette? 2. Hele mitt liv har jeg vært oppslukt av følelsen at jeg må være best i alt, flink og oppegående. Det har ført til at jeg ofte har sex bare for å tilfredsstille gutten, og at jeg på den måten føler meg flink og pliktoppfyllende. Dette føles i etterkant bare vondt, for sexen blir selvsagt ikke god når jeg egentlig ikke har lyst. Det er en ond sirkel jeg ikke klarer å bryte ut av. Hvordan skal jeg vinne mitt sexliv tilbake?

SVAR

Besvart 08.09.2017 19:01:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle