Hopp til hovedinnholdet

Jeg fått sånn våt fiselyd fra skjeden bare vi har kost litt. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg har truffet en gutt,jeg syns han er helt over min liga pen.Litt problemer med forskjellig bare.Jeg har begynt å være så utrolig våt i skjeden,det kan komme gjennom buksen når jeg er med han.Og når jeg tror det skal bli noe seksuelt er det mer og jeg føler jeg er så løs der nede og to ganger har jeg fått sånn våt fiselyd fra skjeden bare vi har kost litt.Har aldri hatt dette før.Han har kommentert, sier han liker det men jeg syns det er helt nedvergende.Hva kan jeg gjøre? Vi har hatt samleie 4ganger,greia er at han har mye større penis enn andre.Første gangen gjorde litt vondt så klart men hver gang har jeg også fått veldig krampelignende orgasmer som gjør at han kommer bare såvidt halvveis inn fordi jeg strammer sånn.Selv om jeg prøver å slappe helt av der nede.Hva kan jeg gjøre el.hvor mange samleier må vi ha for at han kan dytte den helt inn?For jeg vil han skal komme inn med hele penis både for min del og hans.Føles som jeg kan ta imot og det vil være både godt og fint.

SVAR

Besvart 11.09.2017 18:50:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle