Hopp til hovedinnholdet

Kan det være all onanering som har gjort at jeg ikke får utløsning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ett problem, jeg kommer ikke under samleie! De første gangene var jeg ganske full under samleiet, noe jeg har hørt at kan påvirke følsomheten i penis og slikt, men de siste gangene har jeg vært edru, og allikevel får jeg ikke utløsning. Jeg kan holde på i noe som føles som en evighet uten at det hjelper. Jeg har heller ikke hatt mye sex, kun enn 4-5 ganger, så helt ærlig var jeg alltid redd jeg skulle komme for fort, men jeg kommer jo ikke! Sist jeg hadde sex endte det med at hun lå og runket meg i sikkert 20 minutter uten at jeg kom, det jeg merket meg var at hun nærmest kun brukte hånda på glans, og ikke så mye rundt skaftet, mens når jeg selv onanerer har jeg ett stramt grep og drar forhuden fort opp og ned. jeg har lest at for hardhent/voldsom onanering kan gjøre at man ikke får orgasme på en annen enn tilsvarende måte, er dette sant?? Kan det være at all onanering min har gjort at jeg ikke kommer på annen måte?

SVAR

Besvart 10.09.2017 21:30:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle