Hopp til hovedinnholdet

Er 13 år, har lyst på sex, men har ikke kjæreste Jeg onanerer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no, først vil jeg bare si at jeg digger sykt denne siden<3 Diverse fakta om meg, sånn at det kanskje blir lettere å svare på spørsmåle mitt: Jeg er 13 år(03'er), blir 14 år 6. Desember. Jeg har mensen, er litt usikker på hvor lenge jeg har hatt det, men har hatt det over 6 ganger, så da har jeg i hvertfall hatt det lenger enn et halt år. Spørsmålet: Helt siden sommerferien begynte, har jeg følt meg kåt, så jeg har fingra meg selv tusen vis av ganger. og jeg har sett på porno. Men jeg føler at det ikke er nokk og at det ikke har vært digg nokk. Jeg føler meg også både sykisk og fysisk klar for sex med en på ca samme alder, men ønsker ikke en graviditet. Men problemet er at jeg ikke har en kjæreste som jeg kan ha sex med. Så... hva skal jeg gjøre?? PS: jeg tør ikke si dette til noen og ikke kjøpe noe form for sexleker. Håper virkelig på et svar. Hilsen en jente som har lyst på sex.

SVAR

Besvart 11.09.2017 15:27:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle