Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med kjæresten min men jeg får ikke lov i kulturen min. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 15år blir 16 snart. jeg vil ligge med en jeg elsker ganske høyt. vi har hvert sammen i skjult i flere år nå og vi vil ha sex sammen. jeg er murslim og får egt ikke lov til å ha kjæreste og hvis jeg har sex med en jeg ikke er forlovet med eller gift med kan jeg bli drept. sånn er den arabiske kulturen vår. hva burde jeg kjøre? han vil ha sex og det vil jeg også men, er ganske redd. er sikkert ikke den eneste jenta som er muslim og får ikke lov til å ha sex, kanskje jeg er den første som stiller dette spm men det er sikkert 1000vis av muslimske jenter som lurer på akk det samme, noen tips ? pliz svar, dette er viktig for meg og mange andre

SVAR

Besvart 11.09.2017 14:12:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Muslim, men ikke jomfru - hva gjør jeg?

Jeg er ei jente på 19 år. Jeg har vært forelska i en gutt lenge og vi har nå tenkt til å gifte oss. Problemet er at jeg ikke er jomfru.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle