Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å ha sex 5 ganger i uka? Og kan vi gjøre noe med at han kommer litt fort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg og kjæresten(17) har vert sammen i to måneder nå, men vi har et ganske nært og bra forrhold og jeg elsker han virkelig... Jeg sa ganske raskt til han at jeg ville vente med å ha sex pga enseste gangen jeg hadde hatt sex før ble jeg voldtatt...Men en uke etter 16 års dagen min (da hadde vi vert sammen i nesten 7 uker) så hadde vi sex for første gang, jeg hadde også lust da. Greia er at etter vi hadde sex første gangen ha vi gjort d hver gang vi er sammen og vi er sammen minst 5 dager i uka... Er dette normalt?? Vi blir fort kåte begge to, men for d meste er d han som blir kåt først og så prøver og gjør meg kåt. også en ting til, han kommer litt fort sånn at han avslutter lenge før jeg vil avslutte. Er d noe vi kan gjøre med d?? takk på forrhond :)

SVAR

Besvart 11.09.2017 22:22:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å komme for fort

Sliter du med at sædutløsningen kommer for raskt? Eller har du en kjæreste som sliter med det? Her kan du kanskje finne noen råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Erogene soner

Mange snakker om erogene soner, men hva er det egentlig, og hvor de befinner de seg?

 

Les mer
account_circle