Hopp til hovedinnholdet

Er redd for å miste ereksjonen, eller at jeg tenker på hverdags stresset

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min (Jente 15) har et problem angående sex. Hver gang vi skal ha sex så har vi alltid et langt forspill der begge to blir ganske kåte men alerede etter jeg har tatt på kondomen så begynner ereksjonen min å synke. Etter at vi har hatt sex i sirka 5 minutter så begynner å tenke på andre ting, gjerne ting som bekymrer meg mye i hverdagen slik at jeg blir stresset. Så mister jeg ereksjonen helt og vi må avbryte før vi ble ferdige. Da pleier hun og bli lei seg og skylde på meg og seg selv fordi hun tror hun ikke er attraktiv nok Dette skjer kunn når vi bruker kondom. De gangene vi har brukt "hoppe av i svingen" har alt godt fint og sexen har vært fantastisk. Hun vil heller ikke begynne på piller enda. Grunnlaget for at jeg misster ereksjonen varierer mellom at jeg stresser over at jeg tror kondomen sklir av. At jeg blir redd for å miste ereksjonen eller at jeg begynner å tenke på hverdags stresset. Jeg elsker kjæresten min og vil veldig gjerne prestere for hun.

SVAR

Besvart 10.09.2017 13:13:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Erogene soner

Mange snakker om erogene soner, men hva er det egentlig, og hvor de befinner de seg?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle