Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hadde sex for første gang, og det gjorde vondt og vi brukte ikke prevensjon. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex med en gutt som jeg har snakket en del med.. vi hadde sex på fest så ingen av oss var edru og det var første gangen til begge så spesielt for min del var det veldig vondt.. jeg følte ikke jeg var "våt nok" så jeg lurer på om det er nor galt med meg siden jeg ikke fikk det til skikkelig.. i tillegg snakker han nesten ikke med meg lengre så jeg føler jeg har ødelagt alt med tanke på at jeg ikke var veldig flink.. jeg er også redd for å bli gravid siden jeg ikke går på p-piller og vi brukte ikke kondom.. han kom ikke da tror jeg så jeg tror det går bra, men ja jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer