Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang, og det gjorde vondt og vi brukte ikke prevensjon. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex med en gutt som jeg har snakket en del med.. vi hadde sex på fest så ingen av oss var edru og det var første gangen til begge så spesielt for min del var det veldig vondt.. jeg følte ikke jeg var "våt nok" så jeg lurer på om det er nor galt med meg siden jeg ikke fikk det til skikkelig.. i tillegg snakker han nesten ikke med meg lengre så jeg føler jeg har ødelagt alt med tanke på at jeg ikke var veldig flink.. jeg er også redd for å bli gravid siden jeg ikke går på p-piller og vi brukte ikke kondom.. han kom ikke da tror jeg så jeg tror det går bra, men ja jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

SVAR

Besvart 12.09.2017 12:31:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle