Hopp til hovedinnholdet

Han vil bare ha doggystyle, holder hendene mine, presser hode og brystet ned. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten er eldre, så han vet liksom hva han liker. men han vil bare ha sex i doggystyle. hver dag og hver gang vi gjør det er det doggystyle. der han holder hendene min bak som støtte. eller han presser hode og brystet mitt ned i sengen/gulvet. det er jo godt, han er skikkelig stor, så jeg kjenner det jo noe sykt! men jeg klarer ikke komme skikkelig, er liksom ikke en orgasme, er mere på kanten 98% og klarer ikke kommer over til orgasmen. har spurt om han ikke kan ta meg i andre stillinger, han rir han gledelig. men han vil bare ha doggystyle...

SVAR

Besvart 16.09.2017 08:41:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle