Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt klamydia flere ganger er redd for at jeg har blitt steril.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei utrolig redd og bekymret jente på 21 år. Fra jeg var 16 år til nå har jeg hatt stor uflaks.. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt klamydia.. Noen av gangene har vært mens jeg har vært sammen med exer og kjærester, og bare fra de har jeg fått 4 ganger klamydia. Jeg har også fått klamydia et par ganger etter one night stands. Jeg er forferdelig redd for om jeg er steril, og har ringt til spådamer i et håp om at jeg ikke er det.. Jeg har heldigvis sjekket meg alle gangene, siden jeg kjenner symptomene, og jeg har lest mye på nettet og snakket med doktorer, og de sier det er stor sjanse for sterilitet angående klamydia, mens andre leger og nettsider sier man må få egglederbetennelse for at det skal være fare, eller gå i lengre perioder med det.. Også leser jeg at de som har hatt klamydia gjentatte ganger har stor sjanse for å bli sterile... uff, jeg er så forferdelig redd, for mitt største ønske er å bli mamma en dag til mitt eget barn..

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer