Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å like å dominere eller bli dominert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. E det normalt å lika litt mild smerte når ein har sex (t.d. litt biting, kloring, slapping osv)? E det nåke galt med ein dersom ein har den "fetisjen", e det ein psykologisk grunn for at nåken like det? Eg kan lika både detta og rolig, romantisk, heilt vanlig sex, det skrifter litt. Like både å bli dominert og å dominera. Eg slite psykisk (dystymi og angstlidelsar) og har opplevd ein type overgrep då eg va 15. Det har såklart påvirka sexlivet mitt i sin grad, men nå for tida går det greit og tenke ikkje på det når eg har sex. Men kan det ha nåke med saken å gjer? Koffor like nåken sånt?

SVAR

Besvart 17.09.2017 23:20:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle