Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et sår/rift langs penishodet, kan det være en kjønnssykdom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt delvis vondt mens jeg har onanert i det siste og merket i går et lite sår/ en rift langs penishodet. Jeg brukte også en kondom for et par dager siden som var ganske vanskelig å få på og måtte "tvinge" den på, kan såret/riften ha kommet av dette? Eller kan dette være en kjønnsykdom? Det er litt hvitt på riften i dag, betyr det at såret holder på å gro eller er det noe jeg bør frykte? Hva gjør jeg?!

SVAR

Besvart 18.09.2017 09:27:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle