Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke til å komme - kommer til et punkt - og etterpå blir jeg mindre kåt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en 17 år gammel jente og har vært seksuelt aktiv siden slutten av 15. jeg har en fast partner og det går fint alle gangene . men problemet er at jeg ikke får til å komme- jeg har prøvd å bli kjent med meg selv men det nytter ikke. har ikke vært stresset over å komme mens vi har sex, men jeg merker etter at jeg er skuffet over meg selv - og kan starte gråte enten foran han eller for meg selv stille på badet. når vi har sex bruker han ofte lang tidd på forspill, etterpå når vi har selve sexen bruker jeg ofte fingrene mens, til slutt pleier jeg å komme til et punkt hvor det blir utrolig godt - men ikke den følelsen av å komme. Etter den følelsen så blir jeg mindre gira på en måte - jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. det som skjer er at etter den følelsen så blir jeg mindre kåt?? jeg vet ikke om det er rett og si men følelsen endrer seg, det er fortsatt godt og slikt. kjæresten min sier at det ikke gjør han noe, at han ikke blir skuffet på noen måte, tror ikke på det...

SVAR

Besvart 17.09.2017 22:03:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle