Hopp til hovedinnholdet

Hvilken prevensjon er greit å bruke ved første samleie? Bør gutten ha på kondom om vi har oralsex og kan det være fare for smitte av kjønnssykdom? Kan man få sår/kviser i munnen om man er smittet av kjønnssykdom? Er det farlig med analsex?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 20 år, og lurer på hvilke prevensjon bør man bruke ved første samleie. Jeg har ikke så mye erfaring når det gjelder samleie og prevensjon og det er akkurat den delen som stopper meg for å ha sex. Kan man bruke angrepille selv om partneren har brukt kondom.. jeg redd for å bli gravid og stresser med det.. Også når man gjør oralsex på en gutt må man slikke penis som har på kondom for å unngå sexsueloverførbareinfeksjon? Eller ta oralsex uten kondom? Hva skjer etter det får man kviser eller sår i munnen? Og hvis man har analsex ødelleger ikke Man endetarmsmuskulaturen? Er det farlig å ha anaalsex? Takk for hjelpen.

SVAR

Besvart 18.09.2017 11:03:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Hva er analsex?

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle