Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun har klamydia

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg har klamydia. Jeg hadde beskyttet sex, men nå svir det veldig i underlivet så jeg gikk til legen. Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde urinveisinfeksjon siden utfloden min ikke hadde endret seg noe. Men nå har den det. Hva burde jeg gjøre? Jeg er syk og har feber og halssmerter i tillegg. Det er omtrent 3-4 måneder siden jeg hadde sex.

SVAR

Besvart 18.09.2017 17:43:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle