Hopp til hovedinnholdet

Sex er gøy, men jeg får ikke orgasmer, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 20 år nå, og fikk min første kjæreste for ca ett år siden. Før ham, var jeg ikke interessert i gutter, sex etc, jeg synes ikke det var ekkelt, men jeg hadde bare 0 interesse. Jeg visse ikke at onanering eksisterte før for noen år siden. Med kjæresten min er alt fint, jeg synes sexen er deilig og gøy og bra, bortsett fra at jeg ikke kan komme. Vi har prøvd alt mulig, jeg tuller ikke. Oralt (LENGE), vaginalt, analt, rollespill og andre kinks han eller jeg har. Det meste jeg har følt har vært en slags "kiling" der nede, men det er ikke en særlig sterk følelse. Dette får meg til å føle meg mislykka som kjæreste, og som menneske i det hele tatt, og at det er noe alvorlig galt med meg. Han føler seg også sykt mislykka, og det har begynt å ødelegge en del, og gjør at han har mindre lyst på meg også, som sårer meg. Er dette normalt? Hva skal jeg gjøre? Har dere noen tips til en ulykkelig, seksuelt tilbakestående ungdom?

SVAR

Besvart 18.09.2017 21:11:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle