Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt klamydia og fått behandling. Nå i ettertid får mine partnere symptomer etter samleie tross negativ test - finnes det noen andre prøver å ta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen år siden lå jeg med en gutt som ga meg mye problemer med underlivet mitt! Fikk bakteriell vaginose og klamydia og sopp! Det fikk jeg senere behandlet. Siden så har de jeg har ligget med fått problemer med underlivet sitt! Men når de sjekker seg for kjønnssykdommer er ikke noe galt. Hver gang jeg og typen har hatt sex uten kondom så tror han at han har fått urinveisinfeksjon! :( både jeg og han har sjekka oss men det er liksom ikke noe galt, men det må jo være det. Finnes det noen måte å få sjekka om det er noe litt annerledes med meg uten å ta stander sjekker? Holder nesten på å bli slutt pga det og det går veldig utover selvtilliten min! Jeg har også litt ubehag hele tiden, men hører at det er normalt?

SVAR

Besvart 18.09.2017 22:22:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle