Hopp til hovedinnholdet

Jeg og typen min har hatt sex, og jeg har et par spm ang det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg og typen min har hatt sex, og jeg har et par spm ang det: 1. Er det vanlig at det gjør vondt rundt skjedeåpningen/fiffi området etter at gutten har spruta inni deg uten prevensjon? 2. Jeg tok angrepille etter ca 13/14 timer etter samleiet, er det 100% sikkert at jeg ikke er gravid? 3. Vi har hatt sex flere ganger, og hver gang har det vært sånn at det er han som kommer og ikke jeg. Liksom etter at han har spruta så er vi ferdig, men jeg vil gjerne få orgasme jeg også! Begge to burde nyte det like mye... men hvordan skal jeg si det til han? 4. Jeg har veldig lyst på p-piller, men helst Pstav. Hvordan fikser jeg dette? Koster det noe? Jeg vil ikke blande inn foreldre, er det mulig?

SVAR

Besvart 19.09.2017 19:35:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle