Hopp til hovedinnholdet

Gutt, 13 år og har hvite prikker på penisen, de er små å jeg pleier å vaske meg selv der å håper at dem ikke kommer tilbake men det gjør dem. Også har jeg prikker / klumper på Tissen på huden rundt ved penis hode men dem er på huden også nedover på ballene og lurer på hva dette er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en gutt på 13 år og har hvite prikker på penisen noen ganger er dem ikke der de er små å jeg pleier å vaske meg selv der å håper at dem ikke kommer tilbake men det gjør dem. Også har jeg prikker / klumper på Tissen på huden rundt ved penis hode men dem er på huden også nedover på ballene og lurer på hva dette er?

SVAR

Besvart 19.09.2017 16:09:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle