Hopp til hovedinnholdet

Er jeg gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde ubeskyttet sex en dag. Typen "hoppet av i svingen", men så har jeg hørt mye om "pre-cum". Jeg er forresten helt sikker på at han faktisk hoppet av i svingen... Dagen etterpå dro jeg til helsesøster og fikk en angrepille. Hun sa jeg skulle komme tilbake etter 3 uker for å ta en graviditetstest. Jeg går ikke på noe p-piller eller annen prevensjon. Vi hadde sex en uke før jeg skal få mensen og jeg tror ikke det er da man er mest fruktbar. Er det noe sjanse for at jeg er gravid? Jeg er utrolig redd og bekymret og rett og slett freaker ut. Hva skal jeg gjøre? Nå er det 5 dager siden vi hadde sex og det er jo fortsatt 2 uker til jeg skal ta graviditetstest. Er jeg gravid? Hva er sjansene?!

SVAR

Besvart 21.09.2017 23:49:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Før du velger prevensjonsmetode

Enten om du har begynt å ha sex eller tror det snart kommer til å skje - det finnes mange prevensjonsmetoder å velge mellom for å unngå graviditet.

 

Les mer
account_circle