Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en merkelig fethis. Jeg blir kåt av naturen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en merkelig fethis. Jeg blir kåt av naturen. Rett bak huset våres er det en skog. Jeg pleier å gå litt inn i skogen, og ta av meg alle klærene. Så går jeg kanskje 15-20min lenger innover. For jeg blir veldig kåt av å være naken ute. Også har jeg ett fast sted jeg går til. Der er det et tre med en kvist på som jeg har spikka og pussa, så det ikke er noen spisse kanter på den. Den pleier jeg å sette meg på, så jeg får den i rumpa. Den er like tykk og lang som en agurk omtrent. Men pleier først å putte mose inni rumpa før jeg setter meg på kvisten. Mens jeg gjør dette tisser jeg og fingrer meg selv. Burde jeg få hjelp med dette? Eller kan jeg fortsette?

SVAR

Besvart 22.09.2017 20:05:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle