Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil ha sex med andre mens hun er i USA. Hva gjør jeg? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har en kjæreste som skal på utveksling til USA veldig snart, jeg er veldig glad på hennes vegne, men helt kunst over å være så langt borte fra henne, men i går spurte hun om det gikk greit om vi lagde en avtale om at vi begge hadde lov til å sex med andre mens vi var fra hverandre, så lenge det ikke ble snakk om følelser, hun mente at det var en god ide, for å sette forholdet vårt på ordentlig prøve. Jeg er veldig i mot, men jeg har litt på følelsen at hun kommer til å ha sex med andre uansett om jeg gir henne min samtykke eller ikke. så hva skal jeg gjøre for å leve med det? Hilsen gutt 20

SVAR

Besvart 21.09.2017 18:03:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle