Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke lyst på sex og kjæresten irriterer meg, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten har en del problemer i forholdet vårt. Jeg har ikke noe sexlyst, og syntes sex var mye bedre før. Jeg vet ikke om det er han eller meg som er problemet, men tror det har noe med medisinen jeg tar. Jeg skiftet medisin på grunn av dette, og lurer på om jeg skal gå til legen igjen. Jeg går på antidepressiva . Men jeg syntes det er så flaut å gå til legen og fortelle det.. i tillegg har jeg blitt så rastløs i det siste, og alt kjæresten min gjør irriterer meg. Vi krangler mye mer enn før også.. Jeg vil ikke ha det slik, og vet ikke hva vi skal gjøre for å fikse problemet. Etter jeg har sex så blir jeg bare trist. Og føler han aldri tar seg nok tid til meg, føler han stresser med alt. Han prater alt for mye i telefonen med familie/venner også, noen ganger har jeg bare lyst å kaste mobilen hans i søpla en hel dag, slik at bare vi to kan være sammen. Han er utrolig snill med meg, bryr seg om meg og slikt, men alikevel føler jeg det er noe som mangler..

SVAR

Besvart 24.09.2017 10:40:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle