Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke orgasmer av å stimulere klitoris, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som har hatt sex mange ganger da jeg har vært i to lenger forhold. Jeg har også kjøpt flere typer vibratorer og prøvd mye forskjellig, men jeg kommer aldri av berøring på klitoris. Jeg blir opphisset og kan ligge bare å vente på at jeg skal komme, men jeg kommer ikke over "kneiken". Jeg har kommet et par ganger under sex, men deg er bare ved hjelp av g-punktet. Jeg bruker derfor ikke vibrator så mye lenger og berører meg selv veldig sjeldent. Nå har jeg fått ny sexpartner, og det begynner å bli et problem at jeg aldri kommer. Jeg kjenner han godt og slapper av rundt han. Mange ganger jeg tror jeg skal komme, men kommer meg bare ikke over kneiken. Det er rett før jeg kommer hver gang, så skjer det aldri, til slutt må jeg be han stoppe fordi jeg ikke orker lenger.

SVAR

Besvart 24.09.2017 10:46:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle