Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde masse hvite og gule små klumper i forrhuden på innsiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Da jeg gikk hjem fra skolen i dag kjente jeg at det gjorde vondt forran på penisen. Da jeg kom hjem så jeg at jeg hadde masse hvite og gule små klumper i forrhuden på innsiden. Jeg tok dette vekk og skjylte penis i lunket vann. Etter dette gikk jeg på do men det gjorde vondt å tisse. Nå er forhuden rød og det gjør fortsatt vondt å ta på forhuden. Er dette farlig? Er det noe jeg kan gjøre hjemme for at det ikke skal gjøre vondt?

SVAR

Besvart 27.09.2017 19:16:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle