Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange spørsmål om sex og jomfrudommen min. Bestemmer jeg selv over den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg får ikke lov til å miste jomfrudommen før jeg er 18, og er egt ganske kjipt for det har skjedd noen ganger at jeg har så lyst til å ligge med en fyr, men jeg kan ikke. Jeg føler mamma er sikkelig streng på fester, venner jeg henger med osv... men er det ikke sånn at det er min jomfrudom og at jeg kan bestemme over den selv? Også er jeg redd for at når jeg blir 18 at ingen vil ligge med meg eller at folk ser ned på meg, hvis jeg er jomfru. Er redd for at gutter vil ligge med meg bare pga jomfrudommen min. Noen tips? Har hørt at når man blir 16, så må man dra på sjekk hos gynekologen for se om det ikke feiler deg noe?

SVAR

Besvart 27.09.2017 18:15:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle