Hopp til hovedinnholdet

Etter vi hatt sex så er det ingenting mer, vi bare har sex, og det er det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er en gutt på skolen jeg liker han er et år eldre. Jeg snakker med han mye på skolen og mye på snapchat. Han har sendt meg masse nudes og han spør om jeg vil sende men jeg vil ikke. På skolen tar han på meg. Han tar meg på puppene og nedentil. Det kan være litt flaut når alle andre står og ser rart på oss. Så jeg dytter han vekk og ler. Han har spurt meg om å ha sex, og jeg har ventet på dette så lenge. Jeg har følt meg klar veldig lenge nå, og endelig har jeg sjangsen til det. Men en ting er det at jeg har veldig små pupper, så jeg er veldig redd for at han ikke vil like det. Og det er det at han ikke vil ha kjæreste, så etter vi hatt sex så er det liksom ingenting mer som skjer. Vi bare har sex og det er det. Men jeg har litt lyst, og jeg vil bli kvitt "jomfrudommen". Han har hatt sex før. Men vennene mine sier at jeg må vente til jeg finner en som jeg virkelig elsker, og en som elsker meg tilbake. Men jeg har egentlig veldig lyst til å ha sex nå. Jeg vil ikke vente.

SVAR

Besvart 28.09.2017 19:19:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel kan noen oppleve å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie skriver mer om dette.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle